Print deze paginaPrint deze pagina Poëzie Fredi Alkundi Follow Fredi Alkundi on Twitter
hoekje
Verwondering
in stilte
logo Alkundi art&design Sans couleurs rien que la nuance
   
empty empty empty
stip_blauwLouisette & Art
stip_blauwPortfolio Art
stip_blauwSmall Art
stip_blauwAgenda
stip_blauwCurriculum Vitae
Home Naar de homepage Contact E-mail

Expositie WestfriesGasthuis, Hoorn

Alkundi design   24 juni 2014 . In de hoofdgang van het Westfries Gasthuis hangen fotografieken op sublimax en papier.

De werken zijn te bezichtigen tijdens de openingsuren van het ziekenhuis tot medio september.

 

Themaexpositie ‘Dans’ in Galerie Meander, Zevenaar

Expo Galerie Meander  

18 mei 2014 . In samenwerking met galeriehoudster Antoinet van Gaal heeft Anna Lamers de thema expositie 'Dans' samengesteld.

Werk van 9 kunstenaars zijn hiervoor bijeengebracht.

Anna Lamers studeert hiermee af aan de Masters opleiding Kunstgeschiedenis aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.

 

 

Expositie Restaurant Willem Barentsz, Lelystad

Expo 2014 Willem Barentsz Lelystad   10 januari 2014 . In het gezellige en moderne interieur van restaurant Willem Barentsz (Natuurpark) te Lelystad zijn fotografieken van Louisette van Donkelaar neergestreken.

De werken zijn aldaar te bezichtigen tijdens de openingsuren van het restaurant tot eind april.

 

Expositie Galerie Huis van Steen, Lelystad

Alkundi design  

9 augustus 2013 . In de hal en eetzaal/ontvangstruimte van galerie en B&B Huis van Steen, Lelystad zijn fotografieken van Louisette van Donkelaar sfeervol ingevoegd tussen de prachtige beeldhouwwerken uit Afrika.

 

Expositie Diabetes Onderzoek Centrum, Hoorn!

Alkundi design  

18 juni 2013 . Op alle verdiepingen van het Diabetes Onderzoek Centrum in Hoorn is een expositie ingericht met 35 werken (fotografieken en gedichten) van Louisette van Donkelaar. Ze blijven daar tot half september.

 


Expositie Apollo Hotel Lelystad

Alkundi design  

2013
Apollo Hotel Lelystad

Expositie in de entreehal van het hotel.

 


Expositie Medisch Centrum Alkmaar!

Alkundi design  

2013
Dialyse afdeling MC Alkmaar

We hebben van je werk genoten. Sommigen waren benieuwd hoe het gemaakt is, veel positieve reacties qua materiaal, kleuren en onderwerp. Weer eens andere "praat" op de afdeling en een ander "uiterlijk"! Namens alle patiënten en collega's hartelijk dank voor deze artisitieke, kleurige en originele expositie!

- Caroline Engel -

 


Ik verwonder mij

CS02 CS10 CS20 CS19 CS01  

 


Vergankelijkheid

“In stilte krijgt mijn geest de ruimte die nodig is om te luisteren naar en reageren op mijn innerlijke gedachten en zijn”

“De middelen om beelden te maken komen uit mijn archief en vaak fotografeer ik de dingen die ik nodig heb. Nooit ben ik op zoek, altijd vind ik ze onderweg.”

Zo ontstaan ook Louisette's werken: al gaande. Zij verwondert zich en ziet de dingen telkens weer opnieuw. Zij gebruikt haar fantasie en die is grenzeloos. Van daaruit creŽert zij haar, soms wat merkwaardige, afbeeldingen.

 

 

“Mijn werk ontstaat zoals ik mijn leven leid, intuïtief, van dag tot dag. Ik reageer direct op dagelijkse gebeurtenissen. Het gaat over leven, liefde en dood. Beschouwend en bespiegelend zoek ik de grenzen op van het bestaan. Het zijn geen uitgestippelde thema's. Ik verbeeld een wereld, waarin zowel beeld als geluid verstommen als in een droom. Een mystieke verstilling, waarin een kwetsbaar wezen of persoon wordt geplaatst in een stilgezette beweging in het nu. In het beeld verschijnen soms de altijd aanwezige schimmen van gene zijde. De gene zijde zou je kunnen beschouwen zowel als de toekomst als het verleden.”


Het nu. Wat je nu beleeft in het beweegbare. En terwijl je kijkt loopt het aan je voorbij.


 

NABK

De Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (NABK) is verreweg de grootste en meest actieve organisatie die zich inzet voor àlle Nederlandse beeldend kunstenaars, ongeacht zijn of haar discipline of opleiding.

 

logo BOK

De stichting Beroeps Organisatie Kunstenaars (BOK) behartigt de belangen van zelfstandige professionals die werkzaam zijn in kunst of vormgeving.

 

empty

COPYRIGHTS Teksten en afbeeldingen op www.alkundi-artdesign.nl en www.detamtam.nl zijn auteursrechtelijk beschermd door copyright en zijn eigendom van Louisette van Donkelaar / Fredi Alkundi, pseudoniem van Louisette van Donkelaar.

View Louisette van Donkelaar's profile on LinkedIn

 

 

empty