Print deze paginaPrint deze pagina Poëzie Fredi Alkundi Follow Fredi Alkundi on Twitter
hoekje
NIEUW
• • •
Doosje PoËzie
een origineel
cadeau !
logo Alkundi art&design Sans couleurs rien que la nuance
   
empty empty empty
stip_geelBijzonderheden
stip_geelPublicaties
stip_geelKwatrijnen
stip_geelHaiku
Home Naar de homepage Contact E-mail

Bijzonderheden • NIEUW!

Raak mij  

Raak mij
Fredi Alkundi, 2014

"De gedichten van Fredi Alkundi zijn goed verzorgde en zeer mooie sfeerbeschrijvingen met taalkundige hoogstandjes."
- Juryrapport verkiezing stadsdichter Lelystad, april 2013 -

De nieuwe poëziebundel Raak mij (juli 2014) bestaat uit twee katernen. Het eerste katern bevat zestien niet eerder gepubliceerde gedichten en een viertal haikus. Het tweede katern bevat alle zes gedichten uit de in 1994 verschenen (reeds uitverkochte) bundel Portret van de Zee plus twee nieuwe Zee-gedichten.

Oplage 50 exemplaren, aan de binnenkant genummerd en gesigneerd. De boekjes zijn volledig met de hand vervaardigd.

Formaat 10 cm x 14 cm

€ 19,50

 


Bijzonderheden • Nominatie Stadsdichter Lelystad 2013-2014

Nominatie Stadsdichter Lelystad 2013-2014

Namens de organisatie van de verkiezing van de Stadsdichter van Lelystad is mij bericht dat de jury heeft besloten om mij, Fredi Alkundi (pseudoniem van Louisette van Donkelaar) te nomineren voor de finale van de verkiezing van Stadsdichter van Lelystad 2013 - 2014. Voor de positie van de Stadsdichter van Lelystad 2013 - 2014 hadden zich in totaal tien kandidaten aangemeld. De ingezonden gedichten zijn anoniem aan de jury voorgelegd. De jury heeft op basis van deze inzendingen drie dichters geselecteerd, die mee mochten doen aan de finale. De andere twee finalisten waren Kees Brandsen en Martijn Nijdeken.


Finale dinsdagavond 2 april 2013 in de FlevoMeer Bibliotheek | Lelystad!

Elke kandidaat werd op deze avond gevraagd om vier gedichten van zijn/haar hand voor te dragen. Een van deze gedichten is een opdrachtgedicht.
Het thema (de Nieuwe Wildernis, red.) voor dit gedicht werd minimaal een week voor de finale bekend gemaakt. Op basis van de voordracht en uiteraard de kwaliteit van het gedicht heeft een jury van deskundigen de Stadsdichter van Lelystad voor de jaren 2013 en 2014 bekend gemaakt. Het aanwezige publiek mag ook een stem uitbrengen, het resultaat daarvan telde mee als de stem van één jurylid. De stadsdichter is geworden Martijn Nijdeken.

• LEES MIJN INGEZONDEN GEDICHT •Bijzonderheden • Doosje Poëzie!

Doosje Poëzie  

Origineel cadeau

Zoekt u een origineel cadeau, dan is het handgemaakte Doosje Poëzie er zeker een. Een doosje bevat één gedicht en maakt deel uit van het doosje. Eén gedicht in je handpalm, één gedicht om je volledig op te concentreren, het tot je te nemen als een dierbaar gescchenk. Er is keuze uit twaalf gedichten geschreven door Fredi Alkundi.

• LEES DE GEDICHTEN •

 

Doosje poëzie in opdracht

Het is ook mogelijk een gelegenheidsgedicht te laten maken en het gedicht in een beperkte oplage in een doosje te verwerken.

 

empty

COPYRIGHTS Teksten en afbeeldingen op www.alkundi-artdesign.nl en www.detamtam.nl zijn auteursrechtelijk beschermd door copyright en zijn eigendom van Louisette van Donkelaar / Fredi Alkundi, pseudoniem van Louisette van Donkelaar.

View Louisette van Donkelaar's profile on LinkedIn

 

 

empty